Loading Events

Догађаји за април 3, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Данашњи догађаји

НАШИ – ПРЕДСТАВА ОТКАЗАНА

април 3
Светосавски трг 6
Вршац, 26300 Serbia

03.04 СРЕДА 20,00 часова, ВЕЛИКА СЦЕНА По мотивима драме: М.Недовића Драматуршка обрада: Ирфан Менсур РЕЖИЈА: Ирфан Менсир

Детаљније... »
+ Извези догађаје