Технички параметри

Опис зграде и сцене позоришта

Постоје три улаза у позориште: Главни улаз за публику, улаз на малу сцену „Томислав Пејчић“ и технички улаз. У приземљу се налази: велика сцена, сала за публику, гаража, глумачки салон, сликарска,браварска и столарска радионица. На спрату: мала сцена, директорска канцеларија, канцеларије за администрацију, маркетинг, пробна сала, шест гардероба, свечани салон, фризерска, кројачка, електричарска радионица и две гарсоњере.

Oсновни подаци сценеширина портала мин.7.70 м - мах 8.90 м
висина моста мин 4.20 м - мах 5.60 м
ширина позорнице 13м
дубина позорнице 11м
просценијум ширина 8.5 – 9.5
висина позорнице 12 м
број цугова 24 са размаком од 50 цм између цугова
број употребљивих цугова 21

Тон и светло

Заједничка кабина за тон и светло налази се на балкону.Тонска кабин се састоји од 2 ЦД плејера тип Yамаха, миксете са 16 канал појачала 2x100W моно и 4 звучне кутије на самој сцени поређане у два плана.
Распоређеност рефлектора

8 ком x 2 кw на балкону
6 ком. x 1 кw у два шлица
4 ком x 1 кw у две куле
8 ком x 1 кw на мосту
4 ком x 1 кw на првом светлосном цугу.
постоји још 6 прикључака у поду на самој сцени и један прикључак у кабини за тон и светло

Мала сцена "Томислав Пејчић"

Мала сцена „Томислав Пејчић“ има површину од 100 квадрата 11 м x 9м са висином од 4 м. Мала сцена офарбана је у црно. По потреби може да се смести од 40 до 70 столица . Заједничка кабина за тон и светло налази се у посебној просторији на сцени. За тон у кабини налази се миксета од 12 канала са појачалом 2 x 100 W, дупло ЦД плеy- ер и лаптоп са могућношћу пуштања музике и видео сигнала. У сали налазе се 4 звучне кутије рапоређене у два плана. За светло на располагању је дигитална миксета са 12 канала и 6 рефлектора са могућношћу додавања још рефлектора.