ПРЕДСТАВЕ НА СЦЕНИ НП СТЕРИЈА
ИСПРАВНА ОДЛУКА
Уторак 29.06.2021. у 20 часова
ПРЕДСТАВЕ НА СЦЕНИ НП СТЕРИЈА
ПЕТАР ПАН
Недеља 27.06.2021. у 11 часова
ПРЕДСТАВЕ НА СЦЕНИ НП СТЕРИЈА
ХЕРОЈ НАЦИЈЕ
Субота 26.06.2021. у 20 часова