Далеко од сунца – Mai de parte de Soare
25.11.2018
Далеко од Сунца” је комични перформанс са четири глумца. Буги и Ерно, главни ликови, су два млада човека која имају психолошких проблема и због тога одлучују да изврше самоубиство, али на уобичајан начин. Када се умеша њихов доктор они почињу да траже оригиналан начин умирања. Представа је читајући перформанс који траје 45 минута.

Улоге: Victor Manovici, Mălina Manovici, Bogdan Spiridon, Raoul Horn
Музика уживо: Philip Goron (percussionist)

Mai de parte de Soare” este un spectacol lectură cu 4 actori. Personajele principale sunt Bugy și Erno, doi tineri cu probleme psihologice care decid să se sinucidă, dar nu într-un mod obișnuit. Cu ajutorul medicului lor, ei caută un mod original de a se muri. Textul este o comedie, care durează și durează 45 de minute.

Distribuție: Victor Manovici, Mălina Manovici, Bogdan Spiridon și Raoul Horn
Muzică live: Philip Goron(percuționist)

 

На репертоару (Pe Repertoriu): 26.11.2018 у 20 часова (ore), Велика сцена (Мare Scenă)..

Продукција: Асоцијација Театар за Тебе

Асоцијација Театар за Тебе је независтан културни пројекат, базиран у Темисвару, Румунија. Главни циљ асоцијације је андерграунд театар и образовање кроз театар. Поред позоришта, сви пројекти се баве и савременим плесом, књижевности, музиком, сликањем и скулптуром. Циљна група удружења су омладина, креативни млади људи али такође и млади који умеју да користе уметност као средство едукације.
Организација је била укључена у више од десет локалних пројеката, пет националних и три интернационална пројекта.